Fönsterbyten och en ny terrass

Hej på er underbara läsare! Idag har jag något roligt att berätta. Äntligen har vi hittat en bra byggfirma som vi kan lita på. Som vi har letat! Ni vet ju sedan tidigare att jag och min man har velat bygga ut en terrass på baksidan men som jag även har tjatat om så har vi varit väldigt kritiska mot många företag, då vi verkligen vill kunna känna oss säkra. Jag vet att ni läsare som bor i Västerbotten precis som jag har skrivit till mig i kommentarerna att ni har haft samma problem. Eftersom jag nu har hittat en firma som både jag och min man tyckte kändes självklart, vill jag såklart dela med mig utav detta tips! Det var faktiskt min svåger som rekommenderade Urbaniak, Marcin till oss som företaget då heter. Vi valde ganska direkt att lita på hans goda ord om företaget och valde då alltså att anlita Urbaniak, Marcin. Vi tycker att det är viktigt med ett företag som man själv känner är trovärdiga, och som man direkt känner att man får en fin kontakt med.

Vi blev otroligt nöjda med vårt val av byggfirma och Urbaniak, Marcin visade sig alltså vara ett professionellt och kunnigt företag med trevliga anställda som verkligen fokuserar på att göra sina kunde nöjda. Vår terrass blev otroligt fin, och vi valde faktiskt att även anställa de för ännu ett arbete, då de hjälpte oss med installation av nya fönster. Även detta blev vi fantastiskt nöjda med, och vi känner oss väldigt trygga med att vi nu har en byggfirma vi litar på att anlita när vi kommer behöva det nästa gång. Jag vet som tidigare nämnt att ni är många som även ni behövt tips angående byggfirmor, och jag vill därför varmt rekommendera att vända er till Urbaniak, Marcin.