Hjälp med städning

Hej mina fina läsare och välkomna tillbaka till min blogg! Jag brukar ju skriva om lite allt möjligt här i min blogg och jag vet att det uppskattas med lite varierande inlägg. Idag tänkte jag faktiskt skriva om det här med städning. Jag tänkte faktiskt tipsa om ett specifikt företag när det kommer till hemstädning, som dessutom erbjuder andra tjänster som lokalstäd och flyttstädning. Första gången vi valde att anställa företaget vid namn Tineks Allstäd HB var faktiskt nu i somras, då vi valde deras flyttstädning. Vi flyttade ju som säkert har läst här på bloggen i somras, och Tineks Allstäd HB var verkligen till en enormt stor hjälp när det kommer till flytten, då vi inte behövde lägga en tanke på städningen själva. VI blev som sagt väldigt nöjda och har nu i vår nya lägenhet valt att återigen vända oss till Tineks Allstäd HB, då vi ansåg att arbetet de utförde under flytten var så pass professionellt. Dessutom använder de sig av maskiner som rensar luften från damm, vilket gör att luften känns lättare efter varje städning. Även dess kundservice känns väldigt professionell, då personalen är otroligt trevlig och verkligen tar hänsyn till våra önskemål som kunder.

Vi får då städhjälp en gång i veckan, då detta är vad vi är i behov av. Jag vill verkligen tipsa er läsare om detta företag då jag vet att ni är många som bor just i Borås och Alingsås med omnejd. Jag själv har nämligen tidigare haft städningen som ett problem som ligger och trycker på mig hela veckorna innan jag lyckas finna ork till att ta tag i det och faktiskt städa. Därför är jag verkligen så nöjd över mitt beslut att vända mig till Tineks Allstäd HB, då det verkligen underlättar för mig i vardagen, då de faktiskt hjälper mig att ta bort ett stressmoment i vardagen för mig.